rok 2024
číslo | název článku | download |
202 |
VLIV ELEKTRODIALÝZY NA TERMOSTABILITU SYROVÁTKOVÉHO PROTEINOVÉHO KONCENTRÁTU (WPC) |
|
202 |
IZOLACE, IDENTIFIKACE A CHARAKTERIZACE MIKROORGANISMŮ Z NEPÁLSKÝCH SÝRŮ |
|
203 |
VLIV STERILAČNÍHO ZÁHŘEVU NA VLASTNOSTI TAVENÝCH SÝRŮ S RŮZNÝM SUROVINOVÝM SLOŽENÍM |
|
203 |
TITRAČNÍ KYSELOST MLÉKA PO DELŠÍ DOBĚ OPĚT PŘEDMĚTEM ZVÝŠENÉHO ZÁJMU V MLÉKAŘSTVÍ |
|
203 |
Využití jablečných výlisků pro přípravu set-type jogurtů |
|
204 |
DVA ASPekty kySeloSti Z PoHleDu klASiFikAce SyroVéHo MlékA Pro ZPrAcoVAtelSkou tecHnologii – ÚVAHA nA BáZi AktuálnícH HoDnot |
|
204 |
VYUŽITÍ NUKLEÁRNÍ MAGNETICKÉ REZONANCE V MLÉKARENSKÉM PRŮMYSLU |
|
204 |
RÔZNE MATEMATICKÉ MODELY NA INTERPRETÁCIU VÝSLEDKOV MERIANIA CELKOVÉHO POČTU MIKROORGANIZMOV V SUROVOM KOZOM MLIEKU METÓDOU LASEROVEJ PRIETOKOVEJ CYTOMETRIE |
|
205 |
VÝZNAM SANITAČNÍCH PROSTŘEDKŮ A JEJICH VLIV NA VÝSKyT INHIBIČNÍCH LÁTEK V PRVOVÝROBě MLÉKA |
|
205 |
ZHODNOCENÍ OBSAHU AFLATOXINU M1 V MLÉCE PŘEŽVÝKAVCŮ V ČESKÉ REPUBLICE V LETECH 2006–2020 |
|
205 |
Informace ze světového IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024 |
|
206 |
ANTIBIOTICKÁ REZISTENCE ENTEROKOKŮ IZOLOVANÝCH ZE SÝRŮ |
|
206 |
POUŽITÍ LYOFILIZACE PRO DLOUHODOBOU DEPONACI KVASINEK |
|
207 |
DOPORUČENÍ MIKROBIOLOGICKÝCH ANALÝZ SYROVÉHO OVČÍHO MLÉKA PŘI PŘERUŠENÍ TEPLOTNÍHO ŘETĚZCE |
|
207 |
Funkční vlastnosti exopolysacharidů bakterií mléčného kvašení |
|
207 |
VALIDAČNÍ HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ ALGORITMU SELEKCE DOJNIC K ANTIBIOTICKÉMU ZASUŠENÍ LAKTACE Z DYNAMIKY DAT KONTROLY MLÉČNÉ UŽITKOVOSTI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|