rok 2024

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2024 >

 

 

číslo název článku download

202

VLIV ELEKTRODIALÝZY NA TERMOSTABILITU SYROVÁTKOVÉHO PROTEINOVÉHO KONCENTRÁTU (WPC)

PDF

202

IZOLACE, IDENTIFIKACE A CHARAKTERIZACE MIKROORGANISMŮ Z NEPÁLSKÝCH SÝRŮ

PDF

203

VLIV STERILAČNÍHO ZÁHŘEVU NA VLASTNOSTI TAVENÝCH SÝRŮ S RŮZNÝM SUROVINOVÝM SLOŽENÍM

PDF

203

TITRAČNÍ KYSELOST MLÉKA PO DELŠÍ DOBĚ OPĚT PŘEDMĚTEM ZVÝŠENÉHO ZÁJMU V MLÉKAŘSTVÍ

PDF

203

Využití jablečných výlisků pro přípravu set-type jogurtů

PDF

204

DVA ASPekty kySeloSti Z PoHleDu klASiFikAce SyroVéHo MlékA Pro ZPrAcoVAtelSkou tecHnologii – ÚVAHA nA BáZi AktuálnícH HoDnot

PDF

204

VYUŽITÍ NUKLEÁRNÍ MAGNETICKÉ REZONANCE V MLÉKARENSKÉM PRŮMYSLU

PDF

204

RÔZNE MATEMATICKÉ MODELY NA INTERPRETÁCIU VÝSLEDKOV MERIANIA CELKOVÉHO POČTU MIKROORGANIZMOV V SUROVOM KOZOM MLIEKU METÓDOU LASEROVEJ PRIETOKOVEJ CYTOMETRIE

PDF

205

VÝZNAM SANITAČNÍCH PROSTŘEDKŮ A JEJICH VLIV NA VÝSKyT INHIBIČNÍCH LÁTEK V PRVOVÝROBě MLÉKA

PDF

205

ZHODNOCENÍ OBSAHU AFLATOXINU M1 V MLÉCE PŘEŽVÝKAVCŮ V ČESKÉ REPUBLICE V LETECH 2006–2020

PDF

205

Informace ze světového IDF Cheese Science & Technology Symposium 2024

PDF

206

ANTIBIOTICKÁ REZISTENCE ENTEROKOKŮ IZOLOVANÝCH ZE SÝRŮ

PDF

206

POUŽITÍ LYOFILIZACE PRO DLOUHODOBOU DEPONACI KVASINEK

PDF

207

DOPORUČENÍ MIKROBIOLOGICKÝCH ANALÝZ SYROVÉHO OVČÍHO MLÉKA PŘI PŘERUŠENÍ TEPLOTNÍHO ŘETĚZCE

PDF

207

Funkční vlastnosti exopolysacharidů bakterií mléčného kvašení

PDF

207

VALIDAČNÍ HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ ALGORITMU SELEKCE DOJNIC K ANTIBIOTICKÉMU ZASUŠENÍ LAKTACE Z DYNAMIKY DAT KONTROLY MLÉČNÉ UŽITKOVOSTI

PDF

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR