rok 2023
číslo | název článku | download |
196 |
VYBRANÉ ANALYTICKÉ A INTERPRETAČNÍ ASPEKTY OBSAHU LAKTOFERINU V KRAVSKÉM MLÉCE |
|
196 |
VPLYV POČTOV SOMATICKÝCH BUNIEK NA SPOL’AHLIVOSŤ STANOVENIA CELKOVÉHO POČTU MIKROORGANIZMOV SUROVÉHO KOZIEHO MLIEKA METÓDOU LASEROVEJ PRIETOKOVEJ CYTOMETRIE |
|
196 |
SOUČASNÝ STAV SVĚTOVÉHO MLÉKÁRENSTVÍ |
|
197 |
KVANTIFIKACE PŘÍPADNÉHO INTERFERENČNÍHO VLIVU KONZERVACE MLÉKA AZIDIOLEM NA VÝSLEDKY REFERENČNÍCH A RUTINNÍCH METOD ANALÝZ SLOŽKOVÝCH MLÉČNÝCH UKAZATELŮ A VLASTNOSTÍ |
|
197 |
IZOLACE A IDENTIFIKACE DIVOKÝCH IZOLÁTŮ BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ Z LUSKOVIN A HODNOCENÍ JEJICH FUNKČNÍCH VLASTNOSTÍ IN VITRO S OHLEDEM NA VYUŽITÍ V BIOLOGICKÉ OCHRANĚ LUSKOVIN |
|
198 |
ZHODNOCENÍ VÝSKYTU REZIDUÍ PESTICIDŮ A POLYCHLOROVANÝCH BIFENYLŮ V MLÉCE PŘEŽVÝKAVCŮ V ČESKÉ REPUBLICE V LETECH 2006–2020 |
|
199 |
TESTOVÁNÍ DEZINFEKČNÍCH PROSTŘEDKŮ NA RŮST VYBRANÝCH DRUHŮ KVASINEK A ŘAS IZOLOVANÝCH Z KRAVSKÉHO MLÉKA |
|
199 |
EXOPOLYSACHARIDY BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ A BIFIDOBAKTERIÍ |
|
199 |
Mateřské mléko jako zdroj bakterií s potenciálně prospěšnými technologickými, či probiotickými vlastnostmi |
|
200 |
proFil orgAnickÝch kYSelin V JogUrtech |
|
200 |
Vliv kva sinek a prototék na chemické složení a technologické vlastnosti mléka |
|
200 |
Hydrogely na bázi karboxymethylcelulózy a kyselé syrovátky s přídavkem zemědělských hnojiv |
|
200 |
KVANTIFIKACE PŘÍPADNÉHO INTERFERENČNÍHO VLIVU KONZERVACE MLÉKA AZIDIOLEM NA VÝSLEDKY REFERENČNÍCH A RUTINNÍCH METOD HYGIENICKO-MIKROBIOLOGICKÝCH ANALÝZ KVALITY MLÉKA |
|
201 |
JE TŘEBA SE OBÁVAT ENTEROKOKŮ V SÝRECH? |
|
201 |
sVĚTOVÉ MLÉKÁRENSTVÍ V LETECH 2022-2023 |
|
201 |
VYUŽITÍ PRODUKTŮ Z LNĚNÝCH SEMEN V MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH: REVIEW |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|