rok 2022
číslo | název článku | download |
190 |
VÝSKYT REZIDUÍ INHIBIČNÍCH LÁTEK V SYROVÉM KRAVSKÉM MLÉCE V ČESKÉ REPUBLICE – MOŽNÁ SROVNÁNÍ |
|
190 |
VYBRANÉ PARAMETRY KVALITY SYROVÉHO MLÉKA LÉČENÝCH DOJNIC V OCHRANNÉ LHŮTĚ A PO JEJÍM UKONČENÍ |
|
191 |
TVORBA BIOFILMU KVASINEK IZOLOVANÝCH ZE SYROVÉHO MLÉKA A ÚČINNOST DEZINFEKČNÍCH PROSTŘEDKŮ |
|
191 |
ANTIMASTITIDNÍ VAKCINACE JAKO VARIANTA REDUKCE POUŽITÍ ANTIBIOTIK U DOJNIC – PŘÍPADOVÁ STUDIE |
|
192 |
VLIV FÁZE LAKTACE NA CHOVÁNÍ KRAV NA DOJÍRNĚ PŘI VÝBĚRU POŘADÍ DOJENÍ |
|
192 |
Identifikace druhů Aspergillus sp. z mlékařskýchm matric a provozů a jejich regulace pomocí kmenů Lactiplantibacillus plantarum |
|
193 |
VLIV PRANÍ NA MIKROBIÁLNÍ KONTAMINANTY SÝRAŘSKÝCH PLACHETEK V SÝRAŘSKÉ PRAXI |
|
193 |
POPIS PRAVIDEL A STATISTICKÝCH POSTUPŮ PRO ALGORITMY K UMOŽNĚNÍ REDUKCE POUŽITÍ ANTIBIOTIK V CHOVU DOJNIC Z DYNAMIKY DAT KONTROLY KVALITY MLÉKA A MLÉČNÉ UŽITKOVOSTI |
|
193 |
Využití bakterií mléčného kvašení v biologické ochraně rostlin |
|
194 |
Laktoferin – muLtifunkční glykoprotein v mléce |
|
194 |
Vlastnosti hydrogelů vyrobených z vedlejších produktů mlékárenského průmyslu |
|
194 |
Charakterizace izolátůn z čeledi Lactobacillaceae získaných z mateřského mléka a stolice kojenců |
|
194 |
VLIV TEPLOTY NA VYBRANÉ UKAZATELE SYROVÉHO MLÉKA |
|
195 |
VLIV AKTIVNÍCH SLOŽEK SANITAČNÍCH ROZTOKŮ NA TVORBU BAKTERIÁLNÍCH BIOFILMŮ |
|
195 |
Dunaliella salina – nejbohatší zdroj betakarotenu |
|
195 |
STANOVENÍ VYBRANÝCH AMINOKYSELIN V NÍZKODOHŘÍVANÝCH SÝRECH BĚHEM PROCESU ZRÁNÍ TECHNIKOU KAPILÁRNÍ ELEKTROFORÉZY S UV DETEKCÍ |
|
195 |
Antifungální aktivita kvasinek vůči kontaminantům rodu Aspergillus spp. a Penicillium spp. |
|
195 |
Molekulárně-Genetické Metody Založené Na PCR Využitelné Pro Detekci A Identifikaci Mikroorganismů V Mlékárenství |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|