rok 2021
číslo | název článku | download |
184 |
SENZORICKÉ HODNOCENÍ VYBRANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ Z EKOLOGICKÉHO A KONVENČNÍHO ZEMĚDĚLSTVÍ |
|
184 |
OBSAH JÓDU V KRAVSKÉM MLÉCE Z EKOLOGICKÝCH A KONVENČNÍCH CHOVŮ |
|
184 |
MOŽNOST VLIVU ZAVEDENÍ EXTRUZE JADRNÝCH KRMIV DO KRMNÝCH DÁVEK DOJNIC NA KVALITU JEJICH MLÉKA – BAZÉNOVÉ VZORKY MLÉKA |
|
184 |
Testování biocidní účinnosti přípravku na bázi elektrochemicky aktivovaných desinfekčních roztoků |
|
185 |
VÝZNAM HODNOTY TITRAČNÍ KYSELOSTI MLÉKA DŘÍVE A NYNÍ – část I |
|
185 |
POROVNÁNÍ VYBRANÝCH ZMRAZOVACÍCH TECHNIK PRO DLOUHODOBÉ UCHOVÁVÁNÍ KMENŮ PENICILLIUM ROQUEFORTI |
|
186 |
VÝZNAM HODNOTY TITRAČNÍ KYSELOSTI MLÉKA DŘÍVE A NYNÍ – část II |
|
186 |
Vlastnosti hydrogelů z kyselé syrovátky a karboxymethylcelulózy s různými síťovacími činidly |
|
187 |
JOD V MLÉCE A JEHO VARIABILITA |
|
187 |
VLIV POLYMORFISMU GENŮ AGPAT6 A LEP NA ZASTOUPENÍ MASTNÝCH KYSELIN MLÉČNÉHO TUKU U ČESKÉHO STRAKATÉHO SKOTU |
|
187 |
Vývoj metody pro testování účinnosti sanitačních roztoků proti biofilmům |
|
188 |
ZMěny ModeloVých Mléčných produktů koZ A oVcí poruŠeníM MlékeM krAVSkýM |
|
188 |
Srovnání celkového počtu vybraných skupin mikroorganismů v syrovém mléce při odběru na farmě a po transportu do laboratoře |
|
188 |
SENZORICKÉ HODNOCENÍ A PREFERENCE KONZUMNÍCH MLÉK V ZÁVISLOSTI NA OBSAHU TUKU A ZPŮSOBU TEPELNÉHO OŠETŘENÍ |
|
188 |
Kvasy s převahou mléčného kvašení pro bezlepkovou výživu |
|
188 |
FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ HODNOTY LINEÁRNÍHO SKÓRE POČTU SOMATICKÝCH BUNĚK V KRAVSKÉM MLÉCE |
|
188 |
Prebiotická aktivita polysacharidových frakcí izolovaných z biomasy mikrořasy Chlorella vulgaris |
|
189 |
SNIŽOVÁNÍ OBSAHU SOLI V LISOVANÝCH BÍLÝCH SÝRECH |
|
189 |
VLIV NEBAKTERIÁLNÍCH PŮVODCŮ MASTITID NA TECHNOLOGICKÉ VLASTNOSTI MLÉKA – PRODUKCE LYTICKÝCH ENZYMŮ |
|
189 |
DRUHOVÉ ZASTOUPENÍ MIKROORGANISMŮ V PEKAŘSKÝCH KVASECH |
|
189 |
ZMĚNY TECHNOLOGICKÝCH VLASTNOSTÍ MLÉKA A JEHO IR SPEKTER PŘI VÝZNAMNÉ REDUKCI POČTU SOMATICKÝCH BUNĚK |
|
189 |
Mikrobiom nápojů ze sladké syrovátky |
|
189 |
Vliv mikrobiální transglutaminasy na texturní vlastnosti mléčných fermentovaných výrobků |
|
189 |
Vliv času dojení a týdne laktace na variabilitu nádoje a složení mléka u dojnic v časné laktaci |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|