rok 2019
číslo | název článku | download |
172 |
VLIV PŘEDÚPRAVY POUŽITÉ SUROVINY A REGENERACE KERAMICKÝCH MEMBRÁN NA INTENZITU TOKU PERMEÁTU KYSELÉ ZAHUŠTĚNÉ SYROVÁTKY |
|
172 |
RETROSPKTIVNÍ ANALÝZA TRENDŮ DOJIVOSTI A KVALITY SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA V ČESKÉ REPUBLICE |
|
173 |
STREPTOKOKOVÁ MASTITIDA A POČET SOMATICKÝCH BUNĚK |
|
173 |
SHRNUTÍ ZÍSKANÝCH POZNATKŮ O VLIVU ZKRMOVÁNÍ SILÁŽÍ Z LUSKOVINO-OBILNÝCH SMĚSEK V CHOVU DOJNIC |
|
174 |
PŘÍPRAVA A IN VITRO TESTVÁNÍ ANTIFUNGÁLNÍHO FERMENTU NA BÁZI KYSELÉ SYROVÁTKY PRO PEKÁRENSKÉ ÚČELY |
|
174 |
AKTUÁLNÍ POHLED NA PASTERACI MLÉKA |
|
174 |
VÝSKYT DDT V SYROVÉM MLÉCE V OBDOBÍ 2005-2018 |
|
174 |
JUBILEJNÍ "MLÉČNÉ FÓRUM 2019" V BERLÍNĚ |
|
175 |
ANTIFUNGÁLNÍ METABOLITY PRODUKOVANÉ RODEM LACTOBACILLUS |
|
175 |
TRANSPORT LAKTÁTU DO ED KONCENTRÁTU PŘI ODSOLOVÁNÍ KYSELÉ SYROVÁTKY |
|
175 |
RŮST LAKTOBACILŮ A BIFIDOBAKTERII NA MÉDIU S PŘÍDAVKEM MIKROSKOPICKÝCH ŘAS |
|
176 |
PEKAŘSKÝ VÝROBEK OBOHACENÝ SYROVÁTKOVÝMI BÍLKOVINYMI |
|
176 |
FUNKČNÍ VLASTNOSTI BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ |
|
176 |
STANOVENÍ DRUHŮ MIKROORGANISMŮ POMOCÍ HRM RT-PCR |
|
176 |
SENZORICKÉ HODNOCENÍ BEZLAKTÓZOVÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ |
|
176 |
VLIV FORTIFIKACE MLÉČNÝCH VÝROBKŮ VITAMINEM D3 A VÁPNÍKEM NA MLÉKÁRENKSÉ MIKROORGANISMY |
|
177 |
MOŽNOSTI IDENTIFIKACE FALŠOVÁNÍ SYROVÉHO MLÉKA |
|
177 |
SBÍRKA MLÉKÁRENKÝCH A PEKÁRENSKÝCH KONTAMINANTŮ - CCDBC |
|
177 |
SYROVÁTKA JAKO SUBSTRÁT K POTENSIÁLNÍ BVÝROBĚ HYDROGELŮ PRO AGRÁRNÍ VYUŽITÍ |
|
177 |
SOUČASNÝ STAV SVĚTOVÉHO MLÉKÁRENSTVÍ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|