rok 2018
číslo | název článku | download |
166 |
JAKÉ POŽADAVKY KLADE MODERNIZACE SPOLEČNÉ ZEMĚDĚLSKÉ POLITIKY EU NA VÝZKUM PO ROCE 2020 ! |
|
166 |
ANTIBAKTERIÁLNÍ ÚČINEK PYLUA CUKRU NA VYBRANÉ VČELÍ PATOGENY |
|
166 |
METODA PRO HODNOCENÍ ÚČINKU PŘÍPRAVKŮ S OBSAHEM BAKTERIOFÁGOVÉHO STAFYLOKOKOVÉHO LYZÁTU NA RŮSTBAKTERIÍ STAPHYLOCOCCUS AUREUS POMOCÍ DETEKCEZMĚNY VODIVOSTI |
|
167 |
VÝZKUM A VÝVOJV METODÁCH PREDIKCE ČASU KOAGULACE MLÉČNÝCH BÍLKOVIN |
|
167 |
VLIV OBSAHU TUKU V SUŠINĚNA SENZORICKÉ HODNOCENÍ SÝRŮ EIDAMSKÉHO TYPU |
|
167 |
ČESKÁ AKADEMIE ZEMĚDĚLSKÝCH VĚD VYDALA KNIHU |
|
167 |
POTENCIÁL LACTOBACILLUS PLANTARUM PRO VYUŽITÍ V MLÉKÁRENSKÝCH TECHNOLOGIÍCH |
|
167 |
MLÉČNÝ TRH V EU NA POČÁTKUROKU 2018 - OHROŽENÍ NEBONOVÉ VÝZVY? |
|
168 |
VLIV KRMENÍ DOJNIC LUSKOVINO-OBILNOU SMĚSKOU NA JEJICH MLÉKO A REPRODUKCI |
|
168 |
UŽITÍ ULTRAFILTRACE PRO ZVÝŠENÍ EFEKTIVNOSTI VÝROBY TVAROHŮ A JOGURTŮ |
|
168 |
VYUŽITÍ RUTINNÍHO STANOVENÍ MASTNÝCH KYSELIN PŘIODHADU HERITABILITY |
|
168 |
NÁVRH PRACOVNÍHO POSTUPU IZOLACE CELKOVÉ BAKTERIÁLNÍ DNA Z DOHŘÍVANÝCH SÝRŮ |
|
169 |
VZTAH OBSAHU VOLNÝCH MASTNÝCH KYSELIN V MLÉCE A UKAZATELŮ ENERGETICKÉHO DEFICITU U DOJNIC V PRVNÍ FÁZI LAKTACE |
|
169 |
KULTIVAČNÍ METODA PRO STANOVENÍ GRAM-NEGATIVNÍCH AEROBNÍCH BAKTERIÍ V SYROVÉM MLÉCE |
|
169 |
VÝVOJ NÁSTROJE (KET-REP) PRO IDENTIFIKACI A INTERPRETACI VÝSKYTU SUBKLINICKÝCH KETÓZ V KONTROLE UŽITKOVOSTI |
|
169 |
SENZORICKÉ A TEXTURÁLNE VLASTNOSTI OŠTIEPKOV |
|
169 |
REZISTENCE STAPHYLOCOCCUS AUREUS A KOAGULÁZA-NEGATIVNÍCH STAFYLOKOKŮ K VYBRANÝM ANTIBIOTIKŮM |
|
170 |
BILANČNÍ VYHODNOCENÍ VYUŽITÍ ULTRAFILTRACE PŘI VÝROBĚ TVAROHŮ, JOGURTŮ, SÝRŮ |
|
170 |
FERMENTOVANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY A VÝVOJ JEJICH SPOTŘEBY V EVROPĚ, V ČR A VE SVĚTĚ |
|
170 |
MEMBRÁNA JAKO NÁSTROJ ZVÝŠENÍ EFEKTIVITY MLÉKÁRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ |
|
170 |
TRANSFER VÝSLEDKŮ VÝZKUMNÝCH PROJEKTŮ DO MLÉKÁRENSKÉ PRAXE PROGRAMEM ROZVOJE VENKOVA |
|
170 |
PREDIKČNÍ ROVNICE PRO SLOŽENÍ A VLASTNOSTI MLÉKA PŘI ALTERNACI |
|
170 |
METABOLISMUS A VÝZNAM BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ VE FERMENTOVANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH |
|
170 |
NUTRIČNÍ ASPEKTY KONZUMACE SÝRŮ |
|
170 |
FREKVENCE POLYMORFISMŮV GENECH DGAT1, FASN, LEPA SCD1 V DOJENÉ POPULACI SKOTU V ČESKÉ REPUBLICE |
|
171 |
REZISTENCE LAKTOBACILŮK ANTIBIOTIKŮM |
|
171 |
KVALIFIKOVANÝ ODHAD TRŽEB ZA MLÉKO PŘI KRMENÍ DOJNIC SILÁŽEMI Z LUSKOVINO-OBILNÝCH SMĚSEK |
|
171 |
VÝVOJ SOFTWAROVÉHO NÁSTROJE (IMPE-COAG) PRO SLEDOVÁNÍ ENZYMATICKÉ KOAGULACE MLÉKA METODOUIMPEDANČNÍ SPEKTROSKOPIE |
|
171 |
OPTIMALIZACE POUŽITÍ PROBIOTICKÉ KVASINKY SACCHAROMYCES BOULARDII DO KEFÍRŮ |
|
171 |
METODA PCR KVANTIFIKACE BAKTERIOFÁGA 936 V MLÉČNÝCH PRODUKTECH |
|
171 |
VÝVOJ SOFTWAROVÉ HONÁSTROJE (PMCIS) PRO PREDIKCI MLÉČNÝCH SLOŽEK POMOCÍ SPEKTRÁLNÍCH DAT IMPEDANCE |
|
171 |
PAVLÁKOVA ZRACÍ ZKOUŠKA MODELOVĚ KONTAMINOVANÝCH TVAROHŮ |
|
171 |
VYUŽITÍ MALDI-TOF MS PRO IDENTIFIKACI BAKTERIÍ ZPŮSOBUJÍCÍCH KAŽENÍ MLÉKÁRENSKÝCH VÝROBKŮ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|