rok 2016
číslo | název článku | download |
154 |
PREFERENCE PŘÍCHUTÍ JOGURTŮ MEZI MLADÝMI SPOTŘEBITELI |
|
154 |
BAREVNÁ SPEKTROFOTOMETRIE V MLÉKÁRENSTVÍ |
|
154 |
AKTUÁLNY OBSAH VITAMÍNU A V KRAVSKOM A KOZOM MLIEKU V ČR |
|
154 |
STANOVENÍ ŽIVOTASCHOPNÝCH LAKTOBACILŮ S VYUŽITÍM PROPIDIUM MONOAZIDU POMOCÍ QPCR |
|
154 |
VLIV ZVÝŠENÉHO POČTU SOMATICKÝCH BUNĚK NA KVALITU MLÉKA |
|
155 |
OBSAH JÓDU V MLÉCE A SYROVÁTCE |
|
155 |
PŘIROZENÝ VÝSKYT KVASINKOVÝCH ORGANISMŮ V PEKAŘSKÝCH KVASECH |
|
155 |
PŘÍKLADY VYUŽITÍ VÝSLEDKŮ VÝZKUMU V PRAXI |
|
155 |
IMUNOMODULAČNÍ EFEKT KRAVSKÉHO KOLOSTRA NA LIDSKÉ MONONUKLEARNÍ BUŇKY |
|
155 |
RYCHLÉ SPECIFICKÉ TESTY PRO KONTROLU PŘÍTOMNOSTI REZIDUÍ INHIBIČNÍCH LÁTEKV MLÉCE |
|
156 |
REKALKULACE PŘEPOČTOVÉ ROVNICE BAKTERIÁLNÍCH ELEKTRONICKÝCH IMPULSŮ NA CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ V KONTROLE KVALITY MLÉKA V ČESKÉ REPUBLICE |
|
156 |
MASTNÉ KYSELINY MLÉČNÉHO TUKU A VÝVOJ LEGISLATIVY VE VZTAHU K NIM |
|
157 |
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL OSLAVIL 25 LET EXISTENCE |
|
157 |
VLIV ZKRMOVÁNÍ LUSKOVINOOBILNÝCH SMĚSEK VE FORMĚSILÁŽÍ NA KVALITU MLÉKA A REPRODUKCI KRAV |
|
157 |
KVALITA OVČÍHO MLÉKA A MOŽNÝ VÝVOJ LIMITNÍHO UKAZATELE CELKOVÉHO POČTU MIKROORGANISMŮ |
|
157 |
CHOVÁME SE K MLÉKU SPRÁVNĚ? PRŮZKUM SPOTŘEBITELSKÉHO CHOVÁNÍ PŘI ZACHÁZENÍ SE SYROVÝM KRAVSKÝM MLÉKEM |
|
157 |
LAKTOBACILY A JEJICH UPLATNĚNÍ V KYSANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH |
|
157 |
TERMOSTABILITA SYROVÉHO OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA |
|
158 |
ANTIBAKTERIÁLNÍ ÚČINEK MEDU NA KMENY STAPHYLOCOCCUS AUREUS |
|
158 |
SOMATICKÉ BUŇKY V MLÉCE INDIVIDUÁLNÍCH KRAV A VYBRANÉ UKAZATELE |
|
158 |
TEPELNÁ STABILITA MLÉKA OBOHACENÉHO O BÍLKOVINNÉ PREPARÁTY |
|
158 |
NUTRIČNÍ A TERAPEUTICKÉ VLASTNOSTI KOBYLÍHO MLÉKA |
|
158 |
SEMI-KONTINUÁLNÍ FERMENTACE SLADKÉ SYROVÁTKY ZA ÚČELEM PRODUKCE NISINU KMENEM LACTOCCOCUS LACTIS SUBSP. LACTIS CCDM 731 |
|
158 |
ÚČINEK MONENZINU NA MLÉČNOU PRODUKCI A OBSAH KYSELINY β-HYDROXYMÁSELNÉ V MLÉCE DOJNIC |
|
159 |
SVĚTOVÝ MLÉKÁRENSKÝ SUMMIT IDF 2016 V ROTTERDAMU VYZVAL SVĚTOVÉ MLÉKÁRENSTVÍ K ÚČINNÉ GLOBÁLNÍ SPOLUPRÁCI |
|
159 |
PREVALENCE STAPHYLOCOCCUS AUREUS A MRSA U DOJNÉHOA MASNÉHO SKOTU ZD JESENÍK |
|
159 |
ODHAD PROPORCÍ PODÍLŮ SLOŽEK NA BODU MRZNUTÍ MLÉKA KRAV, OVCÍ A KOZ A IDENTIFIKACE PRAVDĚPODOBNÉHO ZVODNĚNÍ OVČÍHO MLÉKA |
|
159 |
CO NOVÉHO PŘINESLA IDF PARALLEL SYMPOSIA KONANÁ V DUBNU 2016 V DUBLINU |
|
159 |
VYBRANÉ METODICKÉ POHLEDY NA NĚKTERÉ MOŽNOSTI POPISU ROZVOJE PROTEOLÝZY BÍLKOVIN MLÉKA |
|
159 |
VLIV PŘÍKRMU ŘASY JAPANOCHYTRIUM SP. NA PROFIL MASTNÝCH KYSELINV OVČÍM MLÉCE A JOGURTU |
|
159 |
IDENTIFIKACE POTRAVINÁŘSKÝCH PRŮMYSLOVÝCH IZOLÁTŮ RODU ACINETOBACTER POMOCÍ METODY PCRS ORIGINÁLNĚ NAVRŽENÝMI, RODOVĚ-SPECIFICKÝMI PRIMERY |
|
159 |
MODELOVÝ RŮST LISTERIA MONOCYTOGENES NA POVRCHU ZRAJÍCÍCH SÝRŮ |
|
159 |
VLIV VYBRANÝCH FOSFOREČNANŮ NA TERMOSTABILITU MLÉKA A MOŽNOSTIJEHO POSOUZENÍ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|