rok 2016

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2016 >

 

 

číslo název článku download

154

PREFERENCE PŘÍCHUTÍ JOGURTŮ MEZI MLADÝMI SPOTŘEBITELI

PDF

154

BAREVNÁ SPEKTROFOTOMETRIE V MLÉKÁRENSTVÍ

PDF

154

AKTUÁLNY OBSAH VITAMÍNU A V KRAVSKOM A KOZOM MLIEKU V ČR

PDF

154

STANOVENÍ ŽIVOTASCHOPNÝCH LAKTOBACILŮ S VYUŽITÍM PROPIDIUM MONOAZIDU POMOCÍ QPCR

PDF

154

VLIV ZVÝŠENÉHO POČTU SOMATICKÝCH BUNĚK NA KVALITU MLÉKA

PDF

155

OBSAH JÓDU V MLÉCE A SYROVÁTCE

PDF

155

PŘIROZENÝ VÝSKYT KVASINKOVÝCH ORGANISMŮ V PEKAŘSKÝCH KVASECH

PDF

155

PŘÍKLADY VYUŽITÍ VÝSLEDKŮ VÝZKUMU V PRAXI

PDF

155

IMUNOMODULAČNÍ EFEKT KRAVSKÉHO KOLOSTRA NA LIDSKÉ MONONUKLEARNÍ BUŇKY

PDF

155

RYCHLÉ SPECIFICKÉ TESTY PRO KONTROLU PŘÍTOMNOSTI REZIDUÍ INHIBIČNÍCH LÁTEKV MLÉCE

PDF

156

REKALKULACE PŘEPOČTOVÉ ROVNICE BAKTERIÁLNÍCH ELEKTRONICKÝCH IMPULSŮ NA CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ V KONTROLE KVALITY MLÉKA V ČESKÉ REPUBLICE

PDF

156

MASTNÉ KYSELINY MLÉČNÉHO TUKU A VÝVOJ LEGISLATIVY VE VZTAHU K NIM

PDF

157

INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL OSLAVIL 25 LET EXISTENCE

PDF

157

VLIV ZKRMOVÁNÍ LUSKOVINOOBILNÝCH SMĚSEK VE FORMĚSILÁŽÍ NA KVALITU MLÉKA A REPRODUKCI KRAV

PDF

157

KVALITA OVČÍHO MLÉKA A MOŽNÝ VÝVOJ LIMITNÍHO UKAZATELE CELKOVÉHO POČTU MIKROORGANISMŮ

PDF

157

CHOVÁME SE K MLÉKU SPRÁVNĚ? PRŮZKUM SPOTŘEBITELSKÉHO CHOVÁNÍ PŘI ZACHÁZENÍ SE SYROVÝM KRAVSKÝM MLÉKEM

PDF

157

LAKTOBACILY A JEJICH UPLATNĚNÍ V KYSANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH

PDF

157

TERMOSTABILITA SYROVÉHO OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA

PDF

158

ANTIBAKTERIÁLNÍ ÚČINEK MEDU NA KMENY STAPHYLOCOCCUS AUREUS

PDF

158

SOMATICKÉ BUŇKY V MLÉCE INDIVIDUÁLNÍCH KRAV A VYBRANÉ UKAZATELE

PDF

158

TEPELNÁ STABILITA MLÉKA OBOHACENÉHO O BÍLKOVINNÉ PREPARÁTY

PDF

158

NUTRIČNÍ A TERAPEUTICKÉ VLASTNOSTI KOBYLÍHO MLÉKA

PDF

158

SEMI-KONTINUÁLNÍ FERMENTACE SLADKÉ SYROVÁTKY ZA ÚČELEM PRODUKCE NISINU KMENEM LACTOCCOCUS LACTIS SUBSP. LACTIS CCDM 731

PDF

158

ÚČINEK MONENZINU NA MLÉČNOU PRODUKCI A OBSAH KYSELINY β-HYDROXYMÁSELNÉ V MLÉCE DOJNIC

PDF

159

SVĚTOVÝ MLÉKÁRENSKÝ SUMMIT IDF 2016 V ROTTERDAMU VYZVAL SVĚTOVÉ MLÉKÁRENSTVÍ K ÚČINNÉ GLOBÁLNÍ SPOLUPRÁCI

PDF

159

PREVALENCE STAPHYLOCOCCUS AUREUS A MRSA U DOJNÉHOA MASNÉHO SKOTU ZD JESENÍK

PDF

159

ODHAD PROPORCÍ PODÍLŮ SLOŽEK NA BODU MRZNUTÍ MLÉKA KRAV, OVCÍ A KOZ A IDENTIFIKACE PRAVDĚPODOBNÉHO ZVODNĚNÍ OVČÍHO MLÉKA

PDF

159

CO NOVÉHO PŘINESLA IDF PARALLEL SYMPOSIA KONANÁ V DUBNU 2016 V DUBLINU

PDF

159

VYBRANÉ METODICKÉ POHLEDY NA NĚKTERÉ MOŽNOSTI POPISU ROZVOJE PROTEOLÝZY BÍLKOVIN MLÉKA

PDF

159

VLIV PŘÍKRMU ŘASY JAPANOCHYTRIUM SP. NA PROFIL MASTNÝCH KYSELINV OVČÍM MLÉCE A JOGURTU

PDF

159

IDENTIFIKACE POTRAVINÁŘSKÝCH PRŮMYSLOVÝCH IZOLÁTŮ RODU ACINETOBACTER POMOCÍ METODY PCRS ORIGINÁLNĚ NAVRŽENÝMI, RODOVĚ-SPECIFICKÝMI PRIMERY

PDF

159

MODELOVÝ RŮST LISTERIA MONOCYTOGENES NA POVRCHU ZRAJÍCÍCH SÝRŮ

PDF

159

VLIV VYBRANÝCH FOSFOREČNANŮ NA TERMOSTABILITU MLÉKA A MOŽNOSTIJEHO POSOUZENÍ

PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR