rok 2015

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2015 >

 

 

číslo název článku download

148

ANTIMIKROBIÁLNÍ ÚČINKY VYBRANÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ

PDF

148

MRAŽENÝ KRÉM TYPU GELATO - NOVÝ VÝROBEK PRO AUTOMATICKOU MINI-MLÉKÁRNU

PDF

148

VLIV PODMÍNEK SKLADOVÁNÍNA PŘEŽITÍ VYBRANÝCH LYOFILIZOVANÝCH KMENŮ LAKTOBACILŮ

PDF

 

OPRAVA - v čísle 148 je chybou v tisku uvedeno číslo 147

PDF

149

MOŽNOSTI DETEKCE MASTITID MĚŘENÍM ENZYMATICKÉ AKTIVITY

PDF

149

RŮST PROBIOTICKÝCH MIKROORGANISMŮ V KRAVSKÉM KOLOSTRU

PDF

149

FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ ANALÝZU SLOŽENÍ A KVALITY JOGURTŮ POMOCÍ FT NIR SPEKTROSKOPIE

PDF

149

RŮST A ANTIMIKROBIÁLNÍ VLASTNOSTI BIFIDOBAKTERIÍ A LAKTOBACILŮ LIDSKÉHO PŮVODU

PDF

149

ZPRÁVA Z KONFERENCE IDFINTERNATIONAL SYMPOZIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK

PDF

149

VÝROBA MLÉKA V EVROPSKÉ UNII PO ZRUŠENÍ KVÓT

PDF

150

IDF 7TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COWMILK - TECHNICAL TOUR

PDF

150

VYUŽITÍ ELEKTRODIALÝZY PŘI ZPRACOVÁNÍ KYSELÉ SYROVÁTKY

PDF

150

ZMĚNY PROFILU MASTNÝCH KYSELIN V KOZÍM MLÉCE PO PŘÍDAVKU ŘAS DO KRMNÉ DÁVKY

PDF

150

SENZORICKÉ HODNOCENÍ SÝRŮS PLÍSNÍ NA POVRCHU V ZÁVISLOSTI NA STADIU ZRALOSTI

PDF

150

ZRUŠENÍ MLÉČNÝCH KVÓT Z POHLEDU PRODUCENTŮ MLÉKA

PDF

150

IDENTIFIKACE TECHNOLOGICKY RIZIKOVÝCH BAKTERIÍ RODU ACINETOBACTER

PDF

151

MIKROBIOLOGICKÁ KVALITA MLÉKA Z JIHOMORAVSKÝCH MLÉČNÝCH AUTOMATŮ

PDF

151

UPŘESNĚNÍ MIKROBIÁLNÍCH LIMITŮ PRACOVNÍCH MATERIÁLŮ FÁZOVÉ ANALÝZY HYGIENY ZÍSKÁVÁNÍ MLÉKA

PDF

151

VYUŽITÍ BAKTERIOFÁGŮ K ELIMINACI LISTERIA MONOCYTOGENES Z POVRCHU MĚKKÝCH SEKUNDÁRNĚ ZRAJÍCÍCH SÝRŮ

PDF

151

POROVNÁNÍ METOD POUŽÍVANÝCH PŘI STANOVENÍ ZASTOUPENÍ ZDRAVOTNĚ VÝZNAMNÝCH MASTNÝCH KYSELIN MLÉČNÉHO TUKU V BAZÉNOVÝCH VZORCÍCH MLÉKA DOJNIC

PDF

151

VLIV JOGURTŮ S VYŠŠÍM ZASTOUPENÍM SYROVÁTKOVÝCH BÍLKOVIN NA NUTRIČNÍ STAV SENIORŮ

PDF

151

TESTOVÁNÍ NOVÝCH PROBIOTICKÝCH DRUHŮ BIFIDOBAKTERIÍ A LAKTOBACILŮ LIDSKÉHO PŮVODU PRO VÝROBU NÍZKODOHŘÍVANÝCH SÝRŮ

PDF

152

VLIV PASTERAČNÍCH TEPLOT NA AKTIVITU STAFYLOKOKOVÝCH ENTEROTOXINŮ TYPU A, B, C

PDF

152

METODY TESTOVÁNÍ ÚČINNOSTI SANITAČNÍCH ROZTOKŮ PROTI PLÍSNÍM

PDF

152

VYUŽITÍ RŮZNÝCH DRUHŮ SYROVÁTKY PRO VÝROBU FERMENTOVANÝCH NÁPOJŮ S OBSAHEM ALKOHOLU A SYCENÝCH SYROVÁTKOVÝCH NÁPOJŮ

PDF

152

HODNOCENÍ RŮSTU YERSINIA ENTEROCOLITICA V PASTEROVANÉM KRAVSKÉM A KOZÍM MLÉCE V ZÁVISLOSTI NA SKLADOVACÍCH PODMÍNKÁCH

PDF

152

HODNOCENÍ SLOŽKOVÝCH, HYGIENICKÝCH, FYZIKÁLNÍCH A TECHNOLOGICKÝCH UKAZATELŮ SYROVÉHO OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA A JEJICH SROVNÁNÍ S KRAVSKÝM MLÉKEM

PDF

152

CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ A POČET SOMATICKÝCH BUNĚK V KOZÍM MLÉCE A JEJICH KORELACE

PDF

152

ZASTOUPENÍ MASTNÝCH KYSELIN V KOZÍM MLÉCE, JOGURTU A ČERSTVÉM SÝRU KOZ PŘIKRMOVANÝCH ŘASAMI

PDF

153

IZOLACE PROTEINŮ ZE SYROVÁTKY S ANTIMIKROBIÁLNÍM ÚČINKEM PRO KOSMETICKÉ APLIKACE

PDF

153

IN VITRO TESTOVÁNÍ ÚČINNOSTI OBALŮ S ANTIMIKROBIÁLNÍ VRSTVOU

PDF

153

SOFTWARE PACKAGE FQPM -FOOD QUALITY PREDICTION MODELS USING SPECTRAL DATA

PDF

153

VLIV KULTIVAČNÍCH PODMÍNEK NA TVORBU NISINU PŘI FERMENTACI SYROVÁTKY KMENY LAKTOKOKŮ

PDF

153

ANTIMIKROBIÁLNÍ ÚČINEK KRAVSKÉHO A KOZÍHO MLEZIVA VŮČI NEŽÁDOUCÍM MIKROORGANISMŮM

PDF

153

SYSTÉMY RYCHLÉHO ROZHODOVÁNÍ PRO BEZPEČNOST POTRAVIN

PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR