rok 2015
číslo | název článku | download |
148 |
ANTIMIKROBIÁLNÍ ÚČINKY VYBRANÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ |
|
148 |
MRAŽENÝ KRÉM TYPU GELATO - NOVÝ VÝROBEK PRO AUTOMATICKOU MINI-MLÉKÁRNU |
|
148 |
VLIV PODMÍNEK SKLADOVÁNÍNA PŘEŽITÍ VYBRANÝCH LYOFILIZOVANÝCH KMENŮ LAKTOBACILŮ |
|
|
OPRAVA - v čísle 148 je chybou v tisku uvedeno číslo 147 |
|
149 |
MOŽNOSTI DETEKCE MASTITID MĚŘENÍM ENZYMATICKÉ AKTIVITY |
|
149 |
RŮST PROBIOTICKÝCH MIKROORGANISMŮ V KRAVSKÉM KOLOSTRU |
|
149 |
FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ ANALÝZU SLOŽENÍ A KVALITY JOGURTŮ POMOCÍ FT NIR SPEKTROSKOPIE |
|
149 |
RŮST A ANTIMIKROBIÁLNÍ VLASTNOSTI BIFIDOBAKTERIÍ A LAKTOBACILŮ LIDSKÉHO PŮVODU |
|
149 |
ZPRÁVA Z KONFERENCE IDFINTERNATIONAL SYMPOZIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COW MILK |
|
149 |
VÝROBA MLÉKA V EVROPSKÉ UNII PO ZRUŠENÍ KVÓT |
|
150 |
IDF 7TH INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SHEEP, GOAT AND OTHER NON-COWMILK - TECHNICAL TOUR |
|
150 |
VYUŽITÍ ELEKTRODIALÝZY PŘI ZPRACOVÁNÍ KYSELÉ SYROVÁTKY |
|
150 |
ZMĚNY PROFILU MASTNÝCH KYSELIN V KOZÍM MLÉCE PO PŘÍDAVKU ŘAS DO KRMNÉ DÁVKY |
|
150 |
SENZORICKÉ HODNOCENÍ SÝRŮS PLÍSNÍ NA POVRCHU V ZÁVISLOSTI NA STADIU ZRALOSTI |
|
150 |
ZRUŠENÍ MLÉČNÝCH KVÓT Z POHLEDU PRODUCENTŮ MLÉKA |
|
150 |
IDENTIFIKACE TECHNOLOGICKY RIZIKOVÝCH BAKTERIÍ RODU ACINETOBACTER |
|
151 |
MIKROBIOLOGICKÁ KVALITA MLÉKA Z JIHOMORAVSKÝCH MLÉČNÝCH AUTOMATŮ |
|
151 |
UPŘESNĚNÍ MIKROBIÁLNÍCH LIMITŮ PRACOVNÍCH MATERIÁLŮ FÁZOVÉ ANALÝZY HYGIENY ZÍSKÁVÁNÍ MLÉKA |
|
151 |
VYUŽITÍ BAKTERIOFÁGŮ K ELIMINACI LISTERIA MONOCYTOGENES Z POVRCHU MĚKKÝCH SEKUNDÁRNĚ ZRAJÍCÍCH SÝRŮ |
|
151 |
POROVNÁNÍ METOD POUŽÍVANÝCH PŘI STANOVENÍ ZASTOUPENÍ ZDRAVOTNĚ VÝZNAMNÝCH MASTNÝCH KYSELIN MLÉČNÉHO TUKU V BAZÉNOVÝCH VZORCÍCH MLÉKA DOJNIC |
|
151 |
VLIV JOGURTŮ S VYŠŠÍM ZASTOUPENÍM SYROVÁTKOVÝCH BÍLKOVIN NA NUTRIČNÍ STAV SENIORŮ |
|
151 |
TESTOVÁNÍ NOVÝCH PROBIOTICKÝCH DRUHŮ BIFIDOBAKTERIÍ A LAKTOBACILŮ LIDSKÉHO PŮVODU PRO VÝROBU NÍZKODOHŘÍVANÝCH SÝRŮ |
|
152 |
VLIV PASTERAČNÍCH TEPLOT NA AKTIVITU STAFYLOKOKOVÝCH ENTEROTOXINŮ TYPU A, B, C |
|
152 |
METODY TESTOVÁNÍ ÚČINNOSTI SANITAČNÍCH ROZTOKŮ PROTI PLÍSNÍM |
|
152 |
VYUŽITÍ RŮZNÝCH DRUHŮ SYROVÁTKY PRO VÝROBU FERMENTOVANÝCH NÁPOJŮ S OBSAHEM ALKOHOLU A SYCENÝCH SYROVÁTKOVÝCH NÁPOJŮ |
|
152 |
HODNOCENÍ RŮSTU YERSINIA ENTEROCOLITICA V PASTEROVANÉM KRAVSKÉM A KOZÍM MLÉCE V ZÁVISLOSTI NA SKLADOVACÍCH PODMÍNKÁCH |
|
152 |
HODNOCENÍ SLOŽKOVÝCH, HYGIENICKÝCH, FYZIKÁLNÍCH A TECHNOLOGICKÝCH UKAZATELŮ SYROVÉHO OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA A JEJICH SROVNÁNÍ S KRAVSKÝM MLÉKEM |
|
152 |
CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ A POČET SOMATICKÝCH BUNĚK V KOZÍM MLÉCE A JEJICH KORELACE |
|
152 |
ZASTOUPENÍ MASTNÝCH KYSELIN V KOZÍM MLÉCE, JOGURTU A ČERSTVÉM SÝRU KOZ PŘIKRMOVANÝCH ŘASAMI |
|
153 |
IZOLACE PROTEINŮ ZE SYROVÁTKY S ANTIMIKROBIÁLNÍM ÚČINKEM PRO KOSMETICKÉ APLIKACE |
|
153 |
IN VITRO TESTOVÁNÍ ÚČINNOSTI OBALŮ S ANTIMIKROBIÁLNÍ VRSTVOU |
|
153 |
SOFTWARE PACKAGE FQPM -FOOD QUALITY PREDICTION MODELS USING SPECTRAL DATA |
|
153 |
VLIV KULTIVAČNÍCH PODMÍNEK NA TVORBU NISINU PŘI FERMENTACI SYROVÁTKY KMENY LAKTOKOKŮ |
|
153 |
ANTIMIKROBIÁLNÍ ÚČINEK KRAVSKÉHO A KOZÍHO MLEZIVA VŮČI NEŽÁDOUCÍM MIKROORGANISMŮM |
|
153 |
SYSTÉMY RYCHLÉHO ROZHODOVÁNÍ PRO BEZPEČNOST POTRAVIN |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|