rok 2014
číslo | název článku | download |
142 |
VÝVOJ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ PRO ÚČELY ROBOTICKÉ MINIMLÉKÁRNY |
|
142 |
JEDNODUCHÝ POSTUP IZOLACE DNA Z BUNĚK BAKTERIÍ RODU LACTOBACILLUS |
|
142 |
ANTIFUNGÁLNA AKTIVITAKYSELINY D,L-FENYLMLIEČNEJ |
|
142 |
NÁSTROJ PRO VÝVOJ ZLEPŠOVÁNÍ INFORMAČNÍ VÝTĚŽNOSTI DAT Z MLÉKAŘSKÝCH POKUSŮ,KONTROLY UŽITKOVOSTI A PORADENSTVÍ KE KVALITĚ MLÉKA DF-REPORT (Dairy Farming - Report, Mastitis) |
|
143 |
PRÍNOS OVČÍCH MLIEČNYCH VÝROBKOV PRE ZDRAVIE L’UDÍ |
|
143 |
SYROVÉ KRAVSKÉ MLÉKOA MLÉČNÉ VÝROBKY |
|
143 |
PROBIOTICKÉ ČERSTVÉ SÝRYA JOGURTY S OBSAHEM KOZÍHO, OVČÍHO A KRAVSKÉHO MLÉKAS PŘÍDAVKEM PREBIOTIKA A WPC |
|
144 |
LAKTOBACILY Z KOZIEHO MLIEKA, AKO POTENCIÁLNE ŠTARTOVACIE KULTÚRY |
|
144 |
MOŽNOSTI VYUŽITÍ VYBRANÝCH KMENŮ LAKTOBACILŮV TECHNOLOGICKÉM ZPRACOVÁNÍ OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA |
|
144 |
VÝROBCI MLÉKA A MLÉKÁRNYV MEZINÁRODNÍ KONKURENCI |
|
144 |
DRUHOVÉ ZASTÚPENIE LAKTOBACILOV V OVČOM MLIEKU A V OVČOM HRUDKOVOM SYRE Z REGIÓNU STREDNÉHO SLOVENSKA |
|
145 |
MEMBRÁNOVÉ PROCESYV MLÉKÁRENSKÉM PRŮMYSLU |
|
145 |
MLÉKAŘSKÉ VÝZKUMNÉ TRENDY A DÍLČÍ VÝSLEDKY VÚM PRAHA V PRVOVÝROBĚ |
|
146 |
VYUŽITÍ SYROVÁTKY JAKO RŮSTOVÉHO MÉDIA PRO NISIN PRODUKČNÍ KMENY LAKTOKOKŮ |
|
146 |
PLOTNOVÁ DIFUZNÍ METODA PRO STANOVENÍ REZIDUÍ INHIBIČNÍCH LÁTEK V MLÉCE |
|
146 |
OBSAH IMUNOGLOBULINŮ JAKO INDIKÁTOR KVALITY KOLOSTRA |
|
146 |
VLIV CHLADÍRENSKÝCH TEPLOT NA RŮST A PROTEOLYTICKOU ČINNOST MIKROORGANISMŮ SYROVÉHO MLÉKA |
|
146 |
TERMOSTABILITA MLÉKA A FAKTORY, KTERÉ JI OVLIVŇUJÍ |
|
146 |
ŽIVOTASCHOPNOST A METABOLICKÁ AKTIVITAVOLNÝCH A ENKAPSULOVANÝ CHBIFIDOBAKTERIÍ |
|
146 |
HODNOCENÍ STATISTICKÝCH VÝSLEDKŮ KVALITATIVNÍCH UKAZATELŮ SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA |
|
146 |
IDENTIFIKACE BACILLUS SP. IZOLOVANÝCH Z MLÉKÁRENSKÝCH VÝROBKŮ A VÝROBNÍHO ZAŘÍZENÍ POMOCÍ PCRA MALDI TOF MS |
|
147 |
TVORBA ACE INHIBITORŮV MLÉCE RŮZNÝMIKMENY BIFIDOBAKTERIÍLIDSKÉHO PŮVODU |
|
147 |
NUTRIČNÉ ASPEKTY VITAMÍNU DV KONTEXTE MLIEKAA MLIEČNYCH VÝROBKOV |
|
147 |
HLEDÁNÍ VHODNÝCH KVASOVÝCH IZOLÁTŮ PRO PEKAŘSKÉ VYUŽITÍ |
|
147 |
LACTOBACILLUS CASEIA JEHO SELEKTIVNÍ STANOVENÍVE SMĚSÍCH S OSTATNÍMIBAKTERIEMI MLÉČNÉHO KVAŠENÍ |
|
147 |
POTENCIÁL KRAVSKÉHO KOLOSTRA PRO APLIKACIDO FERMENTOVANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ |
|
147 |
OBLIBA MLÉKA A MLÉČNÝCH VÝROBKŮ MEZI MLADÝMI KONZUMENTY |
|
147 |
MLÉKO JAKO ZDROJ JÓDUV LIDSKÉ VÝŽIVĚ |
|
147 |
ROSTLINNÉ TUKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA |
|
147 |
SROVNÁNÍ ÚČINNOSTI VYBRANÝCH HYDROKOLOIDŮ NA ZVYŠOVÁNÍ PEVNOSTITAVENÝCH SÝRŮ |
|
147 |
INOVAČNÍ TRENDY V MLÉKÁRENSTVÍ |
|
147 |
VLIV ZPŮSOBU SKLADOVÁNÍKOZÍHO MLÉKA NA JEHOSYŘITELNOST |
|
147 |
UDRŽITELNÁ EKONOMIKA MLÉKÁRENSTVÍ V EVROPĚ |
|
147 |
MLÉČNÝ BALÍČEK - ŠANCE NEBO CHYBA |
|
147 |
VLIV ZKRMOVÁNÍ ČERSTVÉVOJTĚŠKY NA ZASTOUPENÍMASTNÝCH KYSELIN V MLÉČNÉMTUKU DOJNIC |
|
147 |
FUNKČNÍ VLASTNOSTI MLÉČNÝCH BÍLKOVIN VE STERILOVANÝCH NÁPOJÍCH Z TECHNOLOGICKÉHO A VÝŽIVOVÉHO HLEDISKA |
|
147 |
IDENTIFIKÁCIA BAKTÉRIÍV SOL’NÝCH NÁLEVOCH NEZREJÚCICH SYROV POMOCOU DENATURAČNEJ GRADIENTOVEJ GÉLOVEJ ELEKTROFORÉZY |
|
147 |
ANTILISTERIÁLNÍ ÚČINKYKYSELINY FENYLMLÉČNÉ A JEJÍ PRODUKCE KMENEM LACTOBACILLUS PLANTARUM LPAL FERMENTACÍ SYROVÁTKY |
|
147 |
NÁSTROJ PRO RELATIVNÍ NIVELACI PŘÍSTROJOVÝCH KALIBRAČNÍCH HLADIN A JIM RELEVANTNÍCH VÝSLEDKŮ V SÍTI MĚŘENÍ MINORITNÍCH SLOŽEK MLÉKA NEPŘÍMÝMI METODAMISW-NIVEL |
|
147 |
POTENCIÁL MIKROORGANISMŮ PŘI KAŽENÍ MLÉKA A MLÉKÁRENSKÝCH PRODUKTŮ |
|