rok 2014

Nacházíte se: Home > Archiv > rok 2014 >

 

 

číslo název článku download

142

VÝVOJ MLÉČNÝCH VÝROBKŮ PRO ÚČELY ROBOTICKÉ MINIMLÉKÁRNY

PDF

142

JEDNODUCHÝ POSTUP IZOLACE DNA Z BUNĚK BAKTERIÍ RODU LACTOBACILLUS

PDF

142

ANTIFUNGÁLNA AKTIVITAKYSELINY D,L-FENYLMLIEČNEJ

PDF

142

NÁSTROJ PRO VÝVOJ ZLEPŠOVÁNÍ INFORMAČNÍ VÝTĚŽNOSTI DAT Z MLÉKAŘSKÝCH POKUSŮ,KONTROLY UŽITKOVOSTI A PORADENSTVÍ KE KVALITĚ MLÉKA DF-REPORT (Dairy Farming - Report, Mastitis)

PDF

143

PRÍNOS OVČÍCH MLIEČNYCH VÝROBKOV PRE ZDRAVIE L’UDÍ

PDF

143

SYROVÉ KRAVSKÉ MLÉKOA MLÉČNÉ VÝROBKY

PDF

143

PROBIOTICKÉ ČERSTVÉ SÝRYA JOGURTY S OBSAHEM KOZÍHO, OVČÍHO A KRAVSKÉHO MLÉKAS PŘÍDAVKEM PREBIOTIKA A WPC

PDF

144

LAKTOBACILY Z KOZIEHO MLIEKA, AKO POTENCIÁLNE ŠTARTOVACIE KULTÚRY

PDF

144

MOŽNOSTI VYUŽITÍ VYBRANÝCH KMENŮ LAKTOBACILŮV TECHNOLOGICKÉM ZPRACOVÁNÍ OVČÍHO A KOZÍHO MLÉKA

PDF

144

VÝROBCI MLÉKA A MLÉKÁRNYV MEZINÁRODNÍ KONKURENCI

PDF

144

DRUHOVÉ ZASTÚPENIE LAKTOBACILOV V OVČOM MLIEKU A V OVČOM HRUDKOVOM SYRE Z REGIÓNU STREDNÉHO SLOVENSKA

PDF

145

MEMBRÁNOVÉ PROCESYV MLÉKÁRENSKÉM PRŮMYSLU

PDF

145

MLÉKAŘSKÉ VÝZKUMNÉ TRENDY A DÍLČÍ VÝSLEDKY VÚM PRAHA V PRVOVÝROBĚ

PDF

146

VYUŽITÍ SYROVÁTKY JAKO RŮSTOVÉHO MÉDIA PRO NISIN PRODUKČNÍ KMENY LAKTOKOKŮ

PDF

146

PLOTNOVÁ DIFUZNÍ METODA PRO STANOVENÍ REZIDUÍ INHIBIČNÍCH LÁTEK V MLÉCE

PDF

146

OBSAH IMUNOGLOBULINŮ JAKO INDIKÁTOR KVALITY KOLOSTRA

PDF

146

VLIV CHLADÍRENSKÝCH TEPLOT NA RŮST A PROTEOLYTICKOU ČINNOST MIKROORGANISMŮ SYROVÉHO MLÉKA

PDF

146

TERMOSTABILITA MLÉKA A FAKTORY, KTERÉ JI OVLIVŇUJÍ

PDF

146

ŽIVOTASCHOPNOST A METABOLICKÁ AKTIVITAVOLNÝCH A ENKAPSULOVANÝ CHBIFIDOBAKTERIÍ

PDF

146

HODNOCENÍ STATISTICKÝCH VÝSLEDKŮ KVALITATIVNÍCH UKAZATELŮ SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA

PDF

146

IDENTIFIKACE BACILLUS SP. IZOLOVANÝCH Z MLÉKÁRENSKÝCH VÝROBKŮ A VÝROBNÍHO ZAŘÍZENÍ POMOCÍ PCRA MALDI TOF MS

PDF

147

TVORBA ACE INHIBITORŮV MLÉCE RŮZNÝMIKMENY BIFIDOBAKTERIÍLIDSKÉHO PŮVODU

PDF

147

NUTRIČNÉ ASPEKTY VITAMÍNU DV KONTEXTE MLIEKAA MLIEČNYCH VÝROBKOV

PDF

147

HLEDÁNÍ VHODNÝCH KVASOVÝCH IZOLÁTŮ PRO PEKAŘSKÉ VYUŽITÍ

PDF

147

LACTOBACILLUS CASEIA JEHO SELEKTIVNÍ STANOVENÍVE SMĚSÍCH S OSTATNÍMIBAKTERIEMI MLÉČNÉHO KVAŠENÍ

PDF

147

POTENCIÁL KRAVSKÉHO KOLOSTRA PRO APLIKACIDO FERMENTOVANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBKŮ

PDF

147

OBLIBA MLÉKA A MLÉČNÝCH VÝROBKŮ MEZI MLADÝMI KONZUMENTY

PDF

147

MLÉKO JAKO ZDROJ JÓDUV LIDSKÉ VÝŽIVĚ

PDF

147

ROSTLINNÉ TUKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA

PDF

147

SROVNÁNÍ ÚČINNOSTI VYBRANÝCH HYDROKOLOIDŮ NA ZVYŠOVÁNÍ PEVNOSTITAVENÝCH SÝRŮ

PDF

147

INOVAČNÍ TRENDY V MLÉKÁRENSTVÍ

PDF

147

VLIV ZPŮSOBU SKLADOVÁNÍKOZÍHO MLÉKA NA JEHOSYŘITELNOST

PDF

147

UDRŽITELNÁ EKONOMIKA MLÉKÁRENSTVÍ V EVROPĚ

PDF

147

MLÉČNÝ BALÍČEK - ŠANCE NEBO CHYBA

PDF

147

VLIV ZKRMOVÁNÍ ČERSTVÉVOJTĚŠKY NA ZASTOUPENÍMASTNÝCH KYSELIN V MLÉČNÉMTUKU DOJNIC

PDF

147

FUNKČNÍ VLASTNOSTI MLÉČNÝCH BÍLKOVIN VE STERILOVANÝCH NÁPOJÍCH Z TECHNOLOGICKÉHO A VÝŽIVOVÉHO HLEDISKA

PDF

147

IDENTIFIKÁCIA BAKTÉRIÍV SOL’NÝCH NÁLEVOCH NEZREJÚCICH SYROV POMOCOU DENATURAČNEJ GRADIENTOVEJ GÉLOVEJ ELEKTROFORÉZY

PDF

147

ANTILISTERIÁLNÍ ÚČINKYKYSELINY FENYLMLÉČNÉ A JEJÍ PRODUKCE KMENEM LACTOBACILLUS PLANTARUM LPAL FERMENTACÍ SYROVÁTKY

PDF

147

NÁSTROJ PRO RELATIVNÍ NIVELACI PŘÍSTROJOVÝCH KALIBRAČNÍCH HLADIN A JIM RELEVANTNÍCH VÝSLEDKŮ V SÍTI MĚŘENÍ MINORITNÍCH SLOŽEK MLÉKA NEPŘÍMÝMI METODAMISW-NIVEL

PDF

147

POTENCIÁL MIKROORGANISMŮ PŘI KAŽENÍ MLÉKA A MLÉKÁRENSKÝCH PRODUKTŮ

PDF


cs
Mapa serveru Copyright © 2010 TVORBA STRÁNEK, WEBDESIGN
Spřátelené weby: VECTOR