rok 2013
číslo | název článku | download |
136 |
MIKROBIOLOGICKÁ NEZÁVADNOST SÝRŮ ZRAJÍCÍCH POD MAZEM |
|
136 |
ANALÝZA OBSAHU TUKU A MASTNÝCH KYSELÍN VO VYBRANÝCH MLIEČNYCH VÝROBKOCH |
|
136 |
BIOCHEMICKÉ VLASTNOSTI A SCHOPNOST RŮSTU KMENŮ LACTOBACILLUS PLANTARUM V RŮZNÝCH KULTIVAČNÍCH MÉDIÍCH |
|
137 |
TESTOVÁNÍ VLIVU BAKTERIÁLNÍHOIZOLÁTU POTLAČUJÍCÍHO RŮSTPRODUCENTŮ BIOGENNÍCHAMINŮ PŘI POLOPROVOZNÍCHVÝROBÁCH SÝRŮ |
|
137 |
VÝVOJ MLÉČNÝCH SYNBIOTICKÝCHFERMENTOVANÝCHNÁPOJŮ A JOGURTŮ |
|
137 |
ZA MLÉKEM NA MENDELU |
|
137 |
POČET SOMATICKÝCH BUNĚKA DALŠÍ UKAZATELE JAKOSTIMLÉKA |
|
138 |
PROBIOTICKÉ VLASTNOSTIKMENŮ LACTOBACILLUSPLANTARUM |
|
138 |
FERMENTOVANÉ MLÉČNÉVÝROBKY S PŘÍDAVKEM SLADŮ |
|
138 |
CHARAKTERISTIKA ESCHERICHIACOLI V PRVOVÝROBĚ MLÉKA |
|
138 |
IDENTIFIKACE MIKROBIÁLNÍCHPŮVODCŮ VAD MLÉKÁRENSKÝCHVÝROBKŮ MODERNÍMIMOLEKULÁRNĚ-BIOLOGICKÝMIMETODAMI |
|
139 |
HODNOCENÍ PROBIOTICKÝCHVÝROBKŮ SPOLEČNOSTÍPRO PROBIOTIKA A PREBIOTIKA |
|
139 |
STANOVENÍ LAKTOSYV MLÉČNÝCH MATERIÁLECHS UPRAVENÝM OBSAHEMMLÉČNÉ SUŠINY METODOU HPLC |
|
139 |
HODNOCENÍ BEZPEČNOSTIČERSTVÝCH SÝRŮ Z POHLEDUMOŽNÉ TVORBY STAFYLOKOKOVÝCHENTEROTOXINŮ |
|
139 |
POROVNÁNÍ PRODUKCEKYSELINY PROPIONOVÉPŘI FERMENTACI ZAHUŠTĚNÉSYROVÁTKY VYBRANÝMI KMENYPROPIONIBAKTERIÍ |
|
140 |
ŠIROKOSPEKTRÁLNÍ TESTYSCHVÁLENÉ V ČRPRO STANOVENÍ RILV SYROVÉM KRAVSKÉMMLÉCE |
|
140 |
VLIV ENKAPSULACENA ŽIVOTASCHOPNOST BUNĚKLACTOBACILLUS CASEI L-26V RŮZNÝCH SYSTÉMECH |
|
140 |
NUTRIČNÍ ASPEKTY KONZUMACEMLÉČNÝCH VÝROBKŮ |
|
140 |
PREDISPOZIČNÍ FAKTORYVZNIKU KLINICKÝCH MASTITID |
|
141 |
PILOTNÍ VÝZKUM DETEKCEMASTITIDNÍCH PATOGENŮ REALTIME PCR V CHOVECH V ČR |
|
141 |
SOUHRN PŘEDNÁŠKY O ZRÁNÍPŘÍRODNÍCH SÝRŮ přednesený dne 5. září 2013 na Fakultě technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně |
|
141 |
VLIV PŘÍDAVKU MLÉČNÉ SUŠINYNA RŮST A STABILITU BUNĚKLACTOBACILLUS ACIDOPHILUSCCDM 151 V JOGURTECH |
|
141 |
GRAMOVO BARVENÍ A DALŠÍJEDNODUCHÉ TESTY PROROZLIŠENÍ MIKROORGANISMŮ |
|
141 |
NÁSTROJ PRO RELATIVNÍ KONTROLU KVALITY VÝSLEDKŮ STANOVENÍ POČTU SOMATICKÝCHBUNĚK (PSB, SCC) V MLÉCE PROSTŘEDNICTVÍM VÝKONNOSTNÍHO TESTOVÁNÍ ANALYTICKÉ ZPŮSOBILOSTI SCC PT REPORT |
|
141 |
NÁSTROJ PRO ZLEPŠENÍ INFORMAČNÍ VÝTĚŽNOSTI DATKONTROLY UŽITKOVOSTI PROŘÍZENÍ PREVENCE MLÉKAŘSKÝCH PROBLÉMŮ MR-REPORT(MILK-RECORDING REPORT) |
|
141 |
PREVALENCE METHICILINREZISTENTNÍCH KMENŮS. AUREUS (MRSA) |
|
141 |
SLEDOVÁNÍ ODOLNOSI VYBRANÝCH KMENŮ LAKTOBACILŮ PŘI RŮZNÝCH TEPLOTÁCH SKLADOVÁNÍ |
|
141 |
SLEDOVÁNÍ VYBRANÝCH MIKROBIÁLNÍCH A CHEMICKÝCH PARAMETRŮ V KOLOSTRU ČESKÉHO ČERVENOSTRAKATÉHO SKOTU |
|
141 |
FERMENTOVANÝ MLÉČNÝ VÝROBEK Z KOZÍHO MLÉKA S PROBIOTIKY, PREBIOTIKY A ZVÝŠENÝM OBSAHEM SUŠINY |
|