rok 2012
číslo | název článku | download |
130 |
OVĚŘENÍ ÚČINNOSTI ANTILISTERIÁLNÍCH PŘÍPRAVKŮ PŘI TECHNOLOGICKÉM POSTUPU VÝROBY SÝRŮ ZRAJÍCÍCH POD MAZEM |
|
130 |
STANOVENÍ MIKROBIOLOGICKÝCH PARAMETRŮ MLÉKA ZA ÚČELEM VÝKUPU A PROPLÁCENÍ |
|
130 |
INDIKACE BAKTERIOFÁGŮ V RIZIKOVÝCH PROVOZECH A MOŽNOSTI MINIMALIZACE ZTRÁT |
|
130 |
VLIV RELATIVNÍ VLHKOSTI NA ZMĚNU PRIMÁRNÍCH A SEKUNDÁRNÍCH OXIDAČNÍCH PRODUKTŮ TUKU SUŠENÉHO PLNOTUČNÉHO MLÉKA |
|
131 |
KULTIVAČNÍ METODY STANOVENÍ BAKTERIÍ RODU PSEUDOMONAS V MLÉCE |
|
131 |
VLIV STÁDIA LAKTACE NA SLOŽENÍ A VLASTNOSTI KOZÍHO MLÉKA A KVALITU SÝRŮ VYRÁBĚNÝCH NA FARMĚ |
|
132 | ZMĚNY MIKROFLÓRY BĚHEM VÝROBY PAŘENÝCH SÝRŮ | PDF |
132 |
FERMENTACE KOMERČNÍCH FRUKTANŮ INULINOVÉHO TYPU LAKTOBACILY A ENTEROKOKY | |
132 |
JAK VNÍMÁ MLADÁ GENERACE V ČR PRODEJ TUZEMSKÝCH SÝRŮ? |
|
132 | IMUNOMODULAČNÍ CHARAKTERISTIKY VYBRANÝCH KMENŮ BIFIDOBAKTERIÍ | |
133 | VLIV DÉLKY FOSFOREČNANOVÉHO ŘETĚZCE NA TEXTURNÍ VLASTNOSTI TAVENÝCH SÝRŮ |
|
133 |
SLEDOVÁNÍ KVALITY FARMÁŘSKÝCH SÝRŮ |
|
133 |
ZMĚNY VYBRANÝCH SLOŽEK MLÉKA PO APLIKACI KVASINKOVÝCH PREPARÁTŮ DO VÝŽIVY DOJNIC |
|
134 | VLIV FORTIFIKACE MLÉKA ROSTLINNÝMI BIOAKTIVNÍMI LÁTKAMI NA RŮST BIFIDOBAKTERIÍ |
|
134 | MONITORING VÝSKYTU BIOGENNÍCH AMINŮ VE FERMENTOVANÝCH MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH V ČR | |
134 |
IMUNOMAGNETICKÁ DETEKCE PATOGENNÍCH MIKROORGANISMŮ V SÝRECH |
|
134 |
SÝRY A ANALOGOVÉ VÝROBKY: DOTAZNÍKOVÝ PRŮZKUM |
|
135 |
TESTOVÁNÍ BIFIDOBAKTERIÍ NA CITLIVOST VŮČI ANTIMIKROBIÁLNÍM LÁTKÁM |
PDF |
135 |
VLIV SLOŽEK SYROVÁTKY A SLADU NA STABILITU LAKTOBACILŮ VE FERMENTOVANÉM MLÉCE PŘI DLOUHODOBÉM SKLADOVÁNÍ |
PDF |
135 |
VLIV PASTERACE A ZAMRAŽENÍ NA OBSAH LIPOFILNÍCH VITAMINŮ V MLÉCE |
PDF |
135 |
ANTIFUNGÁLNÍ VLASTNOSTI BAKTERIÍ PROPIONOVÉHO KVAŠENÍ |
PDF |
135 |
TEPELNÁ STABILITA NÁPOJŮ NA BÁZI MLÉČNÝCH SLOŽEK V ZÁVISLOSTI NA KONCENTRACI SYROVÁTKOVÝCH BÍLKOVIN |
|
135 |
LABORATORNÍ OVĚŘENÍ ÚČINNOSTI PŘÍRODNÍHO PŘÍPRAVKU PRO HYGIENU VEMENE |
PDF |
135 |
CENTRUM PRO PODPORU MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE V OBLASTI VÝZKUMU A VÝVOJE V TECHNICKÝCH OBORECH |
PDF |