rok 2011
číslo | název článku | download |
124 | IN VITRO MODELY ADHERENCE PROBIOTIK - PŘEHLED | |
124 |
KYSELINA MLÉČNÁ JAKO POLOPRODUKT K VÝROBĚ POLYLAKTÁTŮ A BIODEGRATOVATELNÝCH PLASTŮ |
|
124 |
DEKARBOXYLASOVÁ AKTIVITA BACILLUS LICHENIFORMIS A JEJÍ OVLIVNĚNÍ TEPLOTOU A DOBOU KULTIVACE |
|
125 |
METODY STANOVENÍ A CHARAKTERIZACE TERMOREZISTENTNÍCH MIKROORGANISMŮ V MLÉCE |
|
125 |
VYBRANÉ POZNATKY V OBLASTI MIKROBIOLOGIE SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA V ČR |
|
125 |
METABOLICKÁ AKTIVITA VYBRANÝCH MIKROORGANISMŮ V KRAVSKÉM A KOZÍM MLÉCE |
|
126 |
PEVNOST TAVENÝCH SÝRŮ VYROBENÝCH BEZ TRADIČNÍCH TAVICÍCH SOLÍ | PDF |
126 |
VĚDECKÉ ASPEKTY DEKLAROVANÝCH ZDRAVOTNÍCH BENEFITŮ BIOMLÉKA | |
126 |
IZOLACE DNA Z MLÉČNÝCH A PROBIOTICKÝCH VÝROBKŮ POMOCÍ MAGNETICKÝCH MIKROČÁSTIC |
|
126 | MIKROBIOLOGICKÁ KVALITA MLÉKA Z JESENICKÝCH MLÉČNÝCH AUTOMATŮ | |
126 | FYZIKÁLNĚ-CHEMICKÁ A MIKROBIOLOGICKÁ ANALÝZA BIO-MLÉČNÝCH VÝROBKŮ |
|
126 |
RŮST BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ V MLÉCE FORTIFIKOVANÉM BIOAKTIVNÍMI LÁTKAMI |
|
126 |
SLEDOVÁNÍ TVORBY VODÍKU PŘI FERMENTACI RŮZNÝCH MÉDIÍ KMENEM CLOSTRIDIUM BUTYRICUME16A |
|
127 |
VYBRANÉ UKAZATELE TRHU S MLÉKEM V OBLASTI JIHOZÁPADNÍCH ČECH |
|
127 |
BIOFILMY A HYGIENA VÝROBY V MLÉKÁRENSKÝCH PROVOZECH | |
127 |
SLEDOVÁNÍ REZISTENCE KMENŮ BIFIDOBAKTERIÍ VŮČI MODELOVÝM PODMÍNKÁM ZAŽÍVACÍHO TRAKTU |
|
127 |
PROBLEMATIKA PRODEJE SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA Z POHLEDU SPOTŘEBITELŮ |
|
127 |
VÝZNAM SLEDOVÁNÍ MINORITNÍCH SLOŽEK MLÉKA PRO ZDRAVÍ ZVÍŘAT A ANALYTICKÉ MOŽNOSTI JEJICH MONITORINGU |
PDF |
128 |
APLIKACE PRŮTOKOVÉ CYTOMETRIE PRO SLEDOVÁNÍ VLIVU HLUBOKÉHO ZMRAZOVÁNÍ NA POŠKOZENÍ MIKROBIÁLNÍCH BUNĚK |
PDF |
128 |
MIKROBIOLOGICKÁ RIZIKA V MLÉKÁRENSKÝCH VÝROBÁCH - DETEKCE PATOGENNÍCH BAKTERIÍ |
PDF |
128 |
MLÉKO A PROSTŘEDÍ MLÉKÁRENSKÉ VÝROBY: ZDROJE A CESTY ŠÍŘENÍ LISTERIA MONOCYTOGENES |
PDF |
128 |
VLIV pH A TEPLOTY SKLADOVÁNÍ NA MIKROBIOLOGICKOU KVALITU ACIDOFILNÍCH MLÉK |
|
128 |
ŽIVNÁ MÉDIA PRO STANOVENÍ A KULTIVACI PLÍSNÍ A KVASINEK IZOLOVANÝCH Z MLÉČNÝCH VÝROBKŮ |
PDF |
128 |
RŮST SPORULUJÍCÍCH BAKTERIÍ V TAVENÝCH SÝRECH O RŮZNÉM OBSAHU TUKU A V PŘÍTOMNOSTI MONOACYLGLYCEROLU KYSELINY UNDEKANOVÉ |
PDF |
128 |
VLIV ZPŮSOBU DOJENÍ A FÁZE LAKTACE NA TECHNOLOGICKÉ PARAMETRY OVČÍHO MLÉKA A KVALITU VÝROBKU |
PDF |
128 |
MOŽNOSTI PRODLOUŽENÍ STABILITY MLÉČNÉ MATRICE PRO ÚČELY IR MĚŘENÍ |
|
129 |
VYUŽITÍ SYSTÉMU DIVERSILAB™ PRO DRUHOVOU IDENTIFIKACI BIFIDOBAKTERIÍ |
|
129 |
CHARAKTERISTIKA LAKTOBACILŮ IZOLOVANÝCH Z TRÁVICÍHO TRAKTU KOJENCŮ |
PDF |
129 |
IDENTIFIKACE KMENŮ BAKTERIÍ RODU CLOSTRIDIUM IZOLOVANÝCH ZE SÝRŮ |
|
129 |
TEXTURNÍ VLASTNOSTI ANALOGŮ TAVENÝCH SÝRŮ V ZÁVISLOSTI
NA DRUHU POUŽITÉHO TUKU S RŮZNÝM ZASTOUPENÍM MASTNÝCH KYSELIN |
|