rok 2010
číslo | název článku | download |
118 |
VÝBĚR VHODNÝCH HYDROKOLOIDŮ PRO STABILIZACI JAKOSTI TERMIZOVANÝCH JOGURTOVÝ NÁPOJŮ |
|
118 |
VÝBĚR VHODNÉ MATRICE VZORKU PRO STANOVENÍ MIKROBIOLOGICKÝCH PARAMETRŮ INSTRUMENTÁLNÍMI METODAMI |
|
119 | ZMĚNY MIKROFLÓRY SYROVÉHO KOZÍHO MLÉKA V PRŮBĚHU LAKTACE |
|
119 |
VARIABILITA V ZASTOUPENÍ VÝZNAMNÝCH MASTNÝCH KYSELIN A JEJICH SKUPIN V INDIVIDUÁLNÍCH A BAZÉNOVÝCH VZORCÍCH SYROVÉHO KRAVSKÉHO MLÉKA |
|
119 |
STANOVENÍ A INTERPRETACE KONCENTRACE KETONŮ V MLÉCE |
|
119 |
SLEDOVÁNÍ FYZIOLOGICKÝCH A BIOCHEMICKÝCH VLASTNOSTÍ LISTERIA MONOCYTOGENES IN VITRO |
|
120 | NOVÉ TRENDY V PROBIOTIKÁCH |
PDF |
120 | STUDIUM IMUNOMODULAČNÍCH ÚČINKŮ BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ | PDF |
120 |
PRODUKCE BAKTERIOCINŮ A INHIBIČNÍ ÚČINKY VYBRANÝCH KMENŮ STREPTOCOCCUS SALIVARIUS SUBSP. THERMOPHILUS |
PDF |
121 | SLEDOVÁNÍ ŠÍŘENÍ LISTERIÍ NA MODELOVÉ SÝROVÉ HMOTĚ | PDF |
121 | FAKTORY OVLIVŇUJÍCÍ MIKROFLÓRU TAVENÝCH SÝRŮ | PDF |
121 |
STANOVENÍ VITAMINŮ SKUPINY B A STRAVITELNOSTI SÝRŮ METODOU IN VITRO |
PDF |
121 | PRŮZKUM SPOTŘEBITELSKÝCH POSTOJŮ K MLÉKU A MLÉČNÝM VÝROBKŮM | PDF |
121 |
ANALÝZA VÝSLEDKŮ STABILITY KALIBRACE PRO STANOVENÍ KYSELINY CITRÓNOVÉ POMOCÍ NEPŘÍMÉ METODY INFRAČERVENÉ SPEKTROSKOPIE (MIR-FT) |
PDF |
121 |
VLIV FORTIFIKACE SYROVÁTKY A MLÉČNÉHO PERMEÁTU VYBRANÝMI NUTRIENTY NA VÝTĚŽNOST KYSELINY MLÉČNÉ |
PDF |
121 |
MASTNÉ KYSELINY V MLÉČNÉM TUKU A JEJICH HODNOCENÍ VE VZTAHU K OSTATNÍM UKAZATELŮM KVALITY MLÉKA |
PDF |
121 |
SOUČASNÝ STAV MIKROBIOLOGICKÉ A BAKTERIOLOGICKÉ KVALITY SYROVÉHO MLÉKA |
PDF |
122 |
STAV INTEGROVANÉ PREVENCE A OMEZOVÁNÍ ZNEČIŠTĚNÍ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ V ZAŘÍZENÍCH MLÉKÁRENSKÉHO PRŮMYSLU ČR |
PDF |
122 |
IZOLACE A IDENTIFIKACE POTENCIÁLNÍCH PROBIOTICKÝCH KMENŮ Z BIOPTICKÝCH VZORKŮ A VYUŽITÍ PRŮTOKOVÉ CYTOMETRIE PRO MĚŘENÍ NĚKTERÝCH PROBIOTICKÝCH VLASTNOSTÍ |
PDF |
122 |
STANOVENÍ ODOLNOSTI VYBRANÝCH KMENŮ LAKTOBACILŮ VŮČI MODELOVÝM PODMÍNKÁM TRÁVICÍHO TRAKTU |
PDF |
122 |
VYHODNOCENÍ VÝSLEDKŮ METODY KONTROLY MANUÁLNÍHO ODBĚRU BAZÉNOVÝCH VZORKŮ MLÉKA |
PDF |
122 |
APLIKACE KMENŮ BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ S TVORBOU EXOPOLYSACHARIDŮ DO MLÉKA RŮZNÝCH DRUHŮ A JEJICH VÝZNAM |
PDF |
123 |
STANOVENÍ INULINU A FRUKTOOLIGOSACHARIDŮ V MLÉKÁRENSKÝCH VÝROBCÍCH S POUŽITÍM KITŮ MEGAZYME K-FRUC A HK-FRUC |
PDF |
123 |
VÝBĚR BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ S PROBIOTICKÝMI VLASTNOSTMI |
PDF |
123 | HYGIENICKÁ KVALITA MLÉKA V EKOLOGICKÝCH CHOVECH ČR | PDF |
123 |
VYUŽITÍ AKTIVNÍ A PASIVNÍ METODY PŘI MONITORINGU MIKROBIÁLNÍ KONTAMINACE OVZDUŠÍ |
PDF |
123 |
APLIKACE PROBIOTICKÝCH KULTUR LAKTOBACILŮ V MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH TYPU KEFÍRU |
PDF |
123 | NEŽÁDOUCÍ ENZYMOVÉ AKTIVITY B. CEREUS A B. LICHENIFORMIS V MLÉCE | PDF |
123 | OVĚŘENÍ SELEKTIVITY MUPIROCINU PRO STANOVENÍ BIFIDOBAKTERIÍ | PDF |
123 |
VLIV ZPŮSOBU DOJENÍ A PŘÍPRAVY MLÉČNÉ ŽLÁZY NA MIKROBIOLOGICKÉ A CHEMICKÉ PARAMETRY DOJNÝCH OVCÍ |
PDF |