rok 2009
číslo | název článku | download |
112 | PODMÍNKY TVORBY BIOFILMU U LISTERIA MONOCYTOGENES | |
112 |
VLIV OBSAHU PROTOTHECA ZOPFIIA CANDIDA LUSITANIAE NA KVALITU SYROVÉHO MLÉKA |
|
113/114 | PROBIOTICKÉ MIKROORGANISMY V MLÉKÁRENSKÉM PRŮMYSLU |
|
113/114 |
PLOTNOVÉ METODY STANOVENÍ PROTEOLYTICKÝCH MIKROORGANISMŮ A JEJICH ENZYMŮ V MLÉCE |
|
113/114 | HUSTOTA MLÉKA A SMETANY V ZÁVISLOSTI NA TEPLOTĚ A OBSAHU TUKU | |
115 |
STANOVENÍ ANTIMIKROBIÁLNÍCH VLASTNOSTÍ BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ LIDSKÉHO PŮVODU |
|
115 | VYUŽITÍ KYSELINY MLÉČNÉ ZE SYROVÁTKY PRO PŘÍPRAVU POLYLAKTÁTU A TVORBU BIODEGRADOVATELNÝCH PLASTŮ |
PDF |
115 | 4TH IDF DAIRY SCIENCE AND TECHNOLOGY WEEK RENNES, FRANCIE |
|
116 | KONTROLA A MONITOROVÁNÍ ÚROVNĚ A ÚČINNOSTI SANITACE V MLÉKÁRENSKÝCH PROVOZECH |
|
116 |
IDENTIFIKACE BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ (VÝZNAMNÝCH V MLÉKÁRENSKÉM PRŮMYSLU) POMOCÍ POLYMERASOVÉ ŘETĚZOVÉ REAKCE |
|
116 | VÝSKYT MIKROORGANISMŮ S DEKARBOXYLÁZOVOU AKTIVITOU V SÝRECH |
|
116 | SLEDOVÁNÍ VYBRANÝCH PARAMETRŮ MLÉKA BÍLÝCH KRÁTKOSRSTÝCH KOZ ZE DVOU FAREM V ČESKÉ REPUBLICE |
|
117 | STABILITA MLÉČNÝCH MATRIC PRO ÚČELY IR MĚŘENÍ | |
117 | VÝZKUM PROBIOTICKÝCH MIKROORGANISMŮ A JEJICH VLIV NA LIDSKÝ ORGANISMUS |
|
117 | VLIV SUPLEMENTACE PROBIOTICKÝCH KMENŮ KVASINEK VE VÝŽIVĚ DOJNIC NA KVALITU MLÉKA |
|
117 | VYUŽITÍ NEPŘÍMÉ IMPEDANČNÍ METODY PRO STANOVENÍ SPÓR KLOSTRIDIÍ NA PŘÍSTROJI RABIT |
|
117 | VLIV PODMÍNEK SKLADOVÁNÍ NA MIKROBIOLOGICKOU KVALITU PASTEROVANÉHO MLÉKA |
|